Linjeidræt - Fodbold

Fodbold som linjeidræt på Brøndby Gymnasium tilbydes hver torsdag og hver anden tirsdag.

Det er et tilbud til dig, der gerne vil forbedre dine færdigheder i fodboldspillet og desuden er frisk på en god og aktiv start på dagen.

Træningerne ligger i 1. modul fra 8:00 – 9:40. Der trænes derfor i lidt over en times tid, hvorefter der er sat tid af til bad og omklædning. Dette foregår i den røde Stadionhal 1.

Træningen foregår på de omkringliggende udendørsbaner, hvor kunstgræsbanerne vil benyttes oftest.

Træningen:
Træningen fokuserer primært på at flytte hver enkelt spiller i en positiv retning.

En typisk træning vil derfor starte med opvarmning, hvor de tekniske færdigheder med bolden er i fokus. Her trænes koordination, footwork og driblinger/finter. Dernæst vil der indgå øvelser, hvori pasninger og 1. berøringer trænes med kontrolleret modstand. I slutningen af træningen vil der altid blive spillet til mål, hvor færdighederne skal videreføres til kamprelevante situationer, og hvor der selvfølgelig skal afsluttes en hel del på mål.

Der er plads til alle niveauer og desuden plads til højt humør fra start til slut. Det stråler især igennem i konkurrencer, hvor der kæmpes om håneretten for resten af dagen.

Vi deltager hvert år i gymnasieskolernes fodboldturnering. Det er vores mål at prøve at vinde turneringen, men det er ikke lykkedes endnu. Det gør det måske med din hjælp.

Træneren:
Træneren er Jonas Rosfeldt, der selv er tidligere elev på Brøndby Gymnasium. Han er igangværende med uddannelsen til DBU træner B licens og har desuden bestået fodbolddommer kursus og eksamen.

Til dagligt spiller han selv fodbold i Hvidovre IF, hvor han er en del af 1. divisionsholdet.