Linjeidræt - Dans

Træningen foregår hos MFK Dance i deres lokaler: Roskildevej 14, 2620 Albertslund

Linjeidræt dans er for dig, som er konkurrencedanser i enten solo, duo, group eller formation. Træningen giver dig en unik mulighed for at kunne optimere din præstation. Der vil i undervisningen være fokus på de afgørende faktorer, som det kræver at være konkurrencedanser: Styrke, teknik, performance, dansetrin og udholdenhed.

Der er fokus på den enkelte elevs talent og der arbejdes målrettet på at give hver enkelt elev de rigtige redskaber til at udvikle sig inden for sin dansestilart. Der vil hver uge blive givet individuel feedback til hver elev, som der kan arbejdes videre med til morgentræning samt ved daglig træning.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instruktør: Michelle Falk Knudsen

Michelle har danset siden hun var 6 år gammel, hvor hun igennem tiden har beskæftiget sig med mange forskellige  dansestilarter: bl.a. disco, hiphop, ballet, moderne, jitterbug og rock'n'roll. Hun har altid haft en stor passion for dans og har siden hun stoppede med sin egen elitekarriere undervist på forskellige danseskoler og er nu slået sig ned som danseskoleindehaver.

I stilarterne disco og hiphop har Michelle siden hun var 9 år gammel været udtaget til at repræsentere Danmark 9 år i træk ved både EM og VM. Dette har ført til mange finaleplaceringer i både solo, duo, small group og formation samt utallige topplaceringer ved DM. 


Michelle har en bachelor i ernæring og sundhed med speciale i sportsernæring samt uddannet personlig træner og står klar til at hjælpe alle danserne på rette vej til at optimere deres præstation, så de kan yde optimalt både under træning og til konkurrence.